La nostra botiga virtual t'ajudarà a realitzar les teves compres de petards de forma còmoda i segura, i t'ajudarà a estalviar-llargues esperes. El procediment de compra és molt senzill:

Fer la compra
Tria els petards que desitges comprar a través del menú del Catàleg, situat a la part esquerra de la pantalla. Per incloure'ls en la teva compra, només has de fer clic al botó. Pots modificar les quantitats que vols de cada article des del teu carret de la compra.

Envia la teva comanda, i omple amb molta atenció el formulari de compra. No oblidis d'omplir tots els camps obligatoris. Tingues en compte que les dades personals han de ser de la persona que va a recollir la compra a l'establiment triat.

Efectua el pagament amb targeta de crèdit segura

Canvis i fi d'existències
MANLI es reserva el dret de modificar el contingut d'aquesta botiga virtual. En cas que s'exhaureixin les existències d'algun article, es canviarà per un altre de preu i condició similars.

Recollir la compra
Pots recollir la teva compra a les 24 hores d'haver-la realitzat (el temps que necessitem per preparar la teva comanda). D'aquesta manera, recollir la teva compra serà un curt tràmit.

Per recollir la compra que has efectuat, només has de dirigir-te al local escollit. No oblidis portar amb tu aquests documents:

La targeta de crèdit amb la qual es realitza la compra.

Un document que t'identifiqui com el titular de la targeta de crèdit amb la qual s'ha realitzat la compra (DNI, permís de conduir, passaport).

El comprovant de compra de MANLI que reps en el teu correu electrònic. En aquest comprovant es detallen les dades del client, la forma de pagament, les dades de la comanda, i el contingut de la comanda.

NOTA: LA LEGISLACIÓ VIGENT PROHIBEIX L'ENVIAMENT DE MATERIAL PIROTÈCNIC PER CORREU O MISSATGERIA

MANLI
manli@manli.cat