Informació legal

manli.cat es un espai web de Manli i més,s.l. amb CIF B-61.182.226 i domicili social a Vic (Barcelona) carrer Ramon Soler,1 baixos. tel:93 889 04 84.
Els enllaços en l'apartat de noticies a altres pàgines web que poden ser inclosos a manli.cat en les diferents campanyes durant l'any poden no ser de manli per això Manli i més,s.l. no es fa responsable d'els continguts, serveis o productes oferts, així com tampoc no es fa responsable de qualsevol efecte que pogués derivar-se.
En el cas d'algun conflicte amb el web de manli i més,s.l. l'organ encarregat de la resolució serà el Tribunal Arbitral de la comunitat autònoma de Catalunya, per a tots els usuaris d'aquest web independentment de la seva procedència.
Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública o transformació, sense autorització de Manli i més,s.l. llevat per a us personal o privat.
manli.cat i Manli i més,s.l. es reserva el dret d'accés a alguns apartats del web als majors de 18 anys. Els usuaris registrats o no, responen i garanteixen, en el cas de la exactitud, veracitat, autenticitat i
de tenir actualitzades les seves dades personals facilitades.